Mostantól még inkább megéri betérni a Zoodom üzleteibe, mert visszatérő vásárlóinknak egy vadonatúj hűségprogrammal kedveskedünk. Ahhoz, hogy részt vehessen a programban nem kell mást tennie, mint 3 hónap alatt ötször vásárolni valamelyik boltunkban, és garantáltan értékes ajándékok közül VÁLASZTHAT.
A részvételhez nem kell formanyomtatványt kitölteni, regisztrálni, személyes adatokat megadni, bonyolult pontgyűjtőkártyákkal vacakolni. Egyszerűen csak betérni hozzánk, meglepni kedvencünket valami újdonsággal, és fizetéskor felíratni hűségkártyánkra a dátumot. Az ötödik vásárlás után azonnal átadjuk az itt felsorolt ajándékok egyikét!
Az ajándék termék készpénzre nem váltható, más kedvezményre nem cserélhető.
  • 2016. március 10., csütörtök 13:40 Nemzetközi Macskakiállítás a Lurdy Házban
    Március 12-13 között minden Ferplast macska felszerelés 20 % és minden cica táp 10 % kedvezménnyel vásárolható meg a Lurdy Zoodomban a Macskakiállítás alkalmából.
  • 2015. december 09., szerda 13:48 Kisállat kiállítás
    December 12-én (szombaton) délelőtt 10-től 18 óráig Kisállat Kiállítást rendez a Klauzál Gábor Művelődési Ház (XXII. ker), ahol a kisállatok a Zoodom jóvoltából lesznek kiállítva.
  • 2015. november 26., csütörtök 09:43 Ünnepi nyitvatartás!
    Az ünnepek közeledtével üzleteink vasárnapokon is nyitva tartanak, hogy véletlenül se maradjon le senki a téli ajándéközönről!